Kvarn Capital logo

Me olemme Kvarn

Sijoittajan näkemyksellinen ja luotettava matkakumppani teknologisessa murroksessa.

Tuomme nopeasti kehittyvän kryptosektorin mahdollisuudet osaksi asiakkaidemme vaihtoehtoisten sijoitusten strategiaa, säännellysti ja selkokielisesti.

Button down
Button down

Kvarnin tarina

Sijoittajalta sijoittajille

Kvarnin tarina alkaa yrittäjätaustaisista sijoittajista, jotka kiinnostuivat kryptosektorin trendinomaisesta kasvusta ja halusivat ymmärtää ajureita ilmiön taustalla. Nimekkäiden kansainvälisten pankkien, pääomasijoittajien ja teknologiayhtiöiden investoinnit sektorille toimivat kimmokkeena oman sijoitustoiminnan käynnistämiselle. Koska Pohjoismaista ei löytynyt kriteerit täyttäviä sijoitusratkaisuja, perustettiin oma sijoitusyhtiö.

Oman sijoitustoiminnan rinnalla syntyi ajatus palvella myös muita saman tarpeen omaavia sijoittajia ja rakentaa kryptosijoittamiseen keskittynyt varainhoitotalo. Kvarn perustettiin ja sen kivijalaksi koottiin osaava tiimi, jossa on kryptosektorin toimialaosaamisen lisäksi perinteisen finanssialan kokemusta.

Sijoittaja

Kvarn tarkoittaa myllyä

Mylly oli maatalousyhteiskunnan merkittävä teknologinen innovaatio. Se valjasti tuulen ja veden voiman jyvien jauhamiseen teollisessa mittakaavassa. Mylly liittyy ihmiskunnan historiassa pitkään ketjuun teknologisia murroksia, jotka ovat tyypillisesti tehostaneet ja nopeuttaneet erilaisia prosesseja.

Kvarn kytkeytyy kryptosektorin kautta laajempaan teknologiseen murrokseen, joka nopeuttaa, tehostaa ja varmentaa prosesseja tuhansien erilaisten sovellusten kautta kymmenillä eri toimialoilla.

Sijoittaja

Edelläkävijä, mahdollistaja ja ovien avaaja

Uudet sijoituskohteet avaavat kiehtovan maailman, jossa onnistunut navigointi tarvitsee osaavan oppaan. Me tunnistamme mahdollisuudet, asetamme tavoitteen ja teemme siitä konkreettista. Puramme tuntemattoman ymmärrettäväksi ja tuomme sijoitusratkaisut pohjoismaisen sääntelyn piiriin.

Asiakkaalle luotava arvo antaa meille olemassaolon oikeutuksen. Digiajan myllyn tavoin jauhamme asiakkaallemme tuottoa. Meillä on halu oppia, ymmärtää ja palvella. Sijoittaja sijoittajalle, yrittäjä yrittäjälle, ammattilainen ammattilaiselle. Sinun tavallasi ja sinua varten. Toimintaamme ohjaa rehellisyys, konstailemattomuus ja pitkäjänteinen kumppanuus.

Sijoittaja

Arvomme

Rehellisyys
Olemme rehellisiä, aitoja ja luotettavia. Tekemistämme ohjaavat avoimuus ja läpinäkyvyys. Kannamme vastuun työstämme ja toimimme näkyvästi omin kasvoin.
Nöyryys
Olemme työtä pelkäämättömiä uurastajia. Kuuntelemme asiakkaan tarpeita ja ansaitsemme palvelullamme asemamme aina uudestaan.
Intohimo
Olemme intohimoisia edelläkävijöitä. Etsimme rohkeasti uutta ja onnistumme yhdessä. Jokainen meistä on ratkaisevassa asemassa luomassa asiakkaidemme menestystä.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla

Mielenkiintoista tietoa kryptosektorin ajankohtaisimmista tapahtumista sekä Kvarnin palveluista.

Jätä meille viesti, niin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä.

Max. 500 merkkiä
Notifications