Kvarn Capital logo

Institutionaalisen sijoittajan kumppani

Säänneltyä, läpinäkyvää ja ammattimaista – Kvarn tuo kryptosektorin portfolioosi henkilökohtaisella palvelulla ja tuotteilla, jotka on suunniteltu ammattimaisen varainhoidon vaativiin tarpeisiin.

Button down
Button down

ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSANNE

Kryptosektori osaksi vaihtoehtoisten sijoitusten strategiaa

Vahvat kasvunäkymät ja kehittyvien teknologioiden kilpajuoksu vaativat vastaparikseen asiantuntijuutta ja riskienhallintaa. Me tunnemme markkinan ja tarjoamme hallitun tavan päästä osalliseksi sen mahdollisuuksista.

BNY Mellonin tutkimukseen vastanneiden kansainvälisten institutionaalisten sijoittajien yhdistetty suorien ja epäsuorien sijoitusten keskimääräinen allokaatio kryptosektorille on tutkimuksentekohetkellä (2022) noin 3,6 % hallinnoitavasta varallisuudesta, ja he arvioivat sen kasvavan 5,5 prosenttiin seuraavan 2–5 vuoden aikana.

Pohjoismaissa tullaan vielä muutama askel jäljessä, sillä institutionaalisten sijoittajien tarpeet täyttäviä, asianmukaisesti säänneltyjä ja hallinnoituja kryptosijoittamisen ratkaisuja ei ole ollut saatavilla.

Tuomme kryptosektorin osaksi vaihtoehtoisten sijoitusten allokaatiota. Olemme palveleva ja asiantunteva kumppani, joka tarjoaa vahvan toimialan ymmärryksen, verkoston ja sijoitusosaamisen käyttöösi.

Sijoittaja

UUTISKIRJE

Pysy ajan tasalla

Mielenkiintoista tietoa kryptosektorin ajankohtaisimmista tapahtumista sekä Kvarnin palveluista.

RAHASTO

Toimialan erityisosaaminen vaihtoehtorahaston muodossa

Institutionaalisille sijoittajille suunnattu toimialarahastomme mahdollistaa tehokkaan hajautuksen vaihtoehtorahaston muodossa – laadukkaasti ja säännellysti.

Säänneltynä vaihtoehtorahastojen hoitajana täytämme finanssialan riskienhallinta-, raportointi- ja luotettavuusvaatimukset. Toimintaamme valvoo Finanssivalvonta (FIN-FSA).

Kimmo

Kimmo Vuorinen

Head of Wealth Management

050 549 4995

kimmo.vuorinen@kvarncapital.com

Sijoittaja

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Jätä meille viesti, niin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä.

Max. 500 merkkiä
Notifications