Kvarn Capital logo

Hajauta huomiseen – tänään

Kvarn Capital tarjoaa kryptosijoittamisen varainhoitoratkaisut, joiden avulla hajautat tehokkaasti ja luotettavasti koko toimialaan.

Button down
Button down

KVARN AMMATTIMAISELLE SIJOITTAJALLE

Sijoita kanssamme

Kvarn on syntynyt tarpeesta hajauttaa varallisuutta kryptosektorille perinteisten, säänneltyjen finanssituotteiden avulla. Sijoittajalta sijoittajalle, teemme kryptosektorista helposti hallittavan ja ymmärrettävän kokonaisuuden.

Kryptosijoittaminen on teknologiasijoittamista nopeasti kehittyvällä toimialalla. Autamme sinua ymmärtämään toimialan kehitystä, kasvun ajureita ja riskejä sekä pitkän aikavälin arvonmuodostusta. Toimialan kasvaessa nopeasti, luodaan huomisen lisäarvo jo tänään.

Sijoittaja

Kvarn tarjoaa kryptosijoittamisen varainhoitoratkaisut, joiden avulla hajautat tehokkaasti ja luotettavasti koko toimialaan.

Button down
Kasvu
Kryptosektorin käyttäjämäärien trendinomainen kasvu on ylittänyt internetin vertailukelpoisen kasvunopeuden. Toimialan innovaatiot vauhdittavat laajempaa teknologista murrosta ja arvonluontia, jossa myös sijoittajat haluavat olla mukana.
Button down
Kumppanuus
Autamme sinua ymmärtämään nopeasti kehittyvää sektoria harkittujen sijoituspäätösten tueksi. Tuomme toimialan ammattimaiset kumppanit ja palveluntarjoajat sinun käyttöösi.
Button down
Sääntely
Lainsäädännön nopea kehitys on vakiinnuttanut toimialaa ja madaltanut sijoittajien kynnystä osallistua markkinalle. Meille Kvarnilla avainasemassa ovat luotettavuus, läpinäkyvyys ja sääntelynmukainen toiminta.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla

Mielenkiintoista tietoa kryptosektorin ajankohtaisimmista tapahtumista sekä Kvarnin palveluista.

Sijoittaja

RAHASTO

Hajauta kryptosektorille

Ammattimaisille sijoittajille suunnattu toimialarahastomme mahdollistaa tehokkaan hajautuksen vaihtoehtorahaston muodossa – laadukkaasti ja säännellysti.

Säänneltynä vaihtoehtorahastojen hoitajana täytämme finanssialan riskienhallinta-, raportointi- ja luotettavuusvaatimukset. Toimintaamme valvoo Finanssivalvonta (FIN-FSA)

Tällä hetkellä merkinnässä olevan rahaston minimisijoitus on 100 000 €.

OTA YHTEYTTÄ

Button down

Jätä meille viesti, niin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä.

Max. 500 merkkiä
Notifications